HIRDETÉS

Feminista anyukák, ide

Felszínesek és alaposak túlélési technikái.

Re: Feminista anyukák, ide

HozzászólásSzerző: Kánya » 2009.07.29. 19:19

Visszatérve a feminizmusra, vajon szabad a nõket azért erõszakolni meg, hogy szaporodjon nemzetünk? :?:
Me' szerintem, ez egy komoly probléma.... 8-)

SZAVAZZUNK!!! :lol: :lol: :lol:
Persze hogy van szabad akaratunk, hiszen nincs más választásunk. (The Hitchens Paradox)
Kánya

HozzászólásSzerző: etranger » 2009.07.30. 07:53

Kánya írta:Me' szerintem, ez egy komoly probléma....

Intellektuális tisztánlátásra reménye sem lehet annak, akit egzisztenciális tisztázatlanságok terhelnek. Mert akinek lénye nem a legmagasabbra van beállítva, annak értelme lényeges pontokon szükségképpen el fogja véteni az igazságot......
etranger

HozzászólásSzerző: judy » 2009.07.30. 09:10

A lét egzisztencia a pardoxonban :cry:
judy

HozzászólásSzerző: etranger » 2009.07.30. 09:39

Bámulatra méltó,
Aki nem mondja: "Illan az élet"
A villám láttán.
etranger

HozzászólásSzerző: Kánya » 2009.07.30. 11:04

etranger írta:....el fogja véteni az igazságot......

Az igazság az, hogy igazság nincs - csak tények vannak. :(
Persze hogy van szabad akaratunk, hiszen nincs más választásunk. (The Hitchens Paradox)
Kánya

HozzászólásSzerző: móca » 2009.07.30. 11:50

huh, elszálla a kedves társaság.. a beszélgetés érdekes, az összecsapások okait lehet elemezgetni, de talán mindent a maga helyén.. szexuális felvilágosítást külön, kinek áll fennebb, külön, stb.

én is elvétettem kissé a témát, sűrű bocsánatkérés közepette visszavonulok, nem lévén még anyuka, ahogy ezt már jeleztem.. próbáltam elmondani, hogy mi a baj szerintem az erdélyi anyukákkal.. van nekem is csudapéldányom odahaza.. egynéhány feminista könyvet megbírna az 'istenadta', csakhogy nem szeressen olvasni.. wááá.. más is érzi úgy, hogy baszki, hogy lehet ő az anyám? na, ez már megint más téma

terelgesse vissza valaki a medrébe a beszélgetést, nekem túl diffúz a gondolkodásom (igen, használok szavakat, amelyeknek nem vagyok egészen tisztában az értelmével, szépen megnéztem wikipedia-n: diffusion is a net transport of molecules from a region of higher concentration to one of lower concentration by random molecular motion)

szép feminista/antifeminista, matriárchális/patriárchiális, szexuális/aszexuális vagy egyszerűen szabad napot mindenkinek
móca

HozzászólásSzerző: etranger » 2009.07.30. 12:48

móca írta:szép feminista/antifeminista, matriárchális/patriárchiális, szexuális/aszexuális vagy egyszerűen szabad napot mindenkinek

Visszakanyarodva a témához:

1. A feminizmus a szexizmus megszüntetésére irányuló mozgalom.
2. A szexizmus azonban elméleti kapcsolatban áll a naturizmussal - a nem-emberi természet elnyomása -, az irányítás logikája által meghatározott elnyomó elméleti keret révén.
3. A feminizmus tehát olyan mozgalom, mely a naturizmus megszüntetésére (is) törekszik.
etranger

HozzászólásSzerző: dwork » 2009.08.01. 09:53

Egy kávét kérek... :D
dwork

HozzászólásSzerző: móca » 2009.08.01. 17:21

csinálj magadnak, baszki :P de amúgy tök aranyos vagy, főzök neked, te meg főzzél nekem teát, s puszit is kapsz érte :)
móca

HozzászólásSzerző: etranger » 2009.08.01. 18:14

dwork írta:Egy kávét kérek... :D

Mentálhigiénés szociális munkások, szellemi faszverők, virtuális dízájnörök és szakmányban finnyáskodó álentellektüelek lehetőség szerint ne látogassák e tacepaot! :cry:
etranger

HozzászólásSzerző: Kánya » 2009.08.01. 18:29

móca írta:
dwork írta:Egy kávét kérek... :D

csinálj magadnak, baszki :P

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Látod, ezt tudhattad volna: feminista topikban férfinek nem szabad semmit sem kérnie! :twisted:
És pláne nem abban a természetes stílusban, ahogy te tetted.
Esetleg, ha valahogy így próbálkoztál volna:
"Oh drága aranyos tökélyei a teremtésnek, ha volna egy csepunka kávécskátok számomra is...";
de akkor sem garantálnám a sikert... 8-)
:lol:
Kánya

HozzászólásSzerző: etranger » 2009.08.01. 18:41

Ebek szokása, hogy hátsó lábuk egyikét-másikát felemelve, élettérkijelölés céljából tágítják mozgási lehetőségeiket, szépen kérem az érintetteket - egyelőre nevek nélkül -, hogy bár e tacepaocska falát ne húgyozzák le! 8-)
etranger

HozzászólásSzerző: Kánya » 2009.08.01. 21:35

etranger írta:Ebek szokása, hogy hátsó lábuk egyikét-másikát felemelve, élettérkijelölés céljából tágítják mozgási lehetőségeiket, szépen kérem az érintetteket - egyelőre nevek nélkül -, hogy bár e tacepaocska falát ne húgyozzák le! 8-)

Jut eszembe egy vicc:
Két szomszédasszony olyannyira unatkozott, hogy -kínjában- az egyik átszólt a keritésen:
"- Blahováczné! Vesszünk össze!
- Jó. De mi a fenén?
- Hát, hogy törje ki magát a nyavalya.
- Nade törje ki magát, fránya....
- ........................................"

Nagyra értékelem, milyen sokat tudsz a kutyákról (csak nem jutottál ebek harmincadjára?), de tudd meg, hogy szinte minden állatnak megvan a maga élettérkijelölési jelrendszere. Kiemelni ezekbõl egy fajtát, -szubliminálisan- azt sugalmazza, hogy "ezek" másképp csinálják, mint "mások" - azaz, valami nem természetes. Ergo: csalás.
(Talán épp ennek kikerülése érdekében találtatott ki ama bölcs anglo-szaxon tanú-esketési forma, hogy " az igazat, az egész igazat, és csakis az igazat".)
Holott, ha valami nem természetes, az maga a demokrácia (lejjebb, rá fogsz jönni az összefüggésre). Ezért van az is, hogy egyfolytában javítani/finomítani kell eme fogalmon: a természetben ilyen nincs - tehát nem perfekcionálhatta ki.

Értsünk egyet: a feminizmus elõjogokról szól - nõk elõjogairól. Mert egyenjogusággal más szervezetek/-izmusok foglalkoznak; lett légyen az nõ, néger, szegény, homokos, vagy nyomorék. Itt kapcsolódik vissza eme állításom a fentiekkel: bár igenis humánus, a demokrácia nem egy természetes dolog - ezért kell szinte naponta finomítani definicióján.

Szexuális felvilágositásaid is igazán izgik - megintcsak eszembe jut egy vicc (mi'csinájjak, ha már ilyen öreg vagyok?):
"- kedves lányom, eljött az ideje, hogy beszéljünk a szexrõl....
- igen anyuka - mit akarsz megtudni?"
Akarom mondani, ebelli hozzászólásod akármennyire is nõi, nem feminista téma. Nyissak neked egy valamiféle NõkLapja "tacepaocskat"? Vagy inkább megvárnád, míg a nõk nyítnának maguknak egyet?

(E sok vicc nem véletlen: me'ha a feminizmus még csak ennyit se bír ki, akkor arra, hogy mennyire életképtelen, más bizonyíték nem is kell!)

Elég aprón adagoltam be Neked?
(Jaigen: ha másba má' nem lehet, beleakadhasz a helyesírási fegyelmezetlenségeimbe is; hozzá vagyok már szokva....)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kánya 2009.08.01. 21:44-kor.
Kánya

HozzászólásSzerző: Strongbow » 2009.08.01. 21:39

Mentálhigiénés szociális munkások, szellemi faszverők, virtuális dízájnörök és szakmányban finnyáskodó álentellektüelek lehetőség szerint ne látogassák e tacepaot!

S miért muszáj mindig ugyanúgy viszonyulni a dolgokhoz? :cry:
Strongbow

HozzászólásSzerző: endígarszia » 2009.08.01. 21:41

etranger írta:Ebek szokása,

...hogy alfahím akarna lenni. Csakhogy, ahhoz az ugatás kevés, drusza!
Föl-föl, ti rabjai a földnek!
endígarszia

HozzászólásSzerző: dwork » 2009.08.02. 02:48

Mentálhigiénés szociális munkások, szellemi faszverők, virtuális dízájnörök és szakmányban finnyáskodó álentellektüelek lehetőség szerint ne látogassák e tacepaot! :cry:

Megnyugúttam..... akkó érvényes a bérletem... ;)
csinálj magadnak, baszki :P de amúgy tök aranyos vagy, főzök neked, te meg főzzél nekem teát, s puszit is kapsz érte :)

húúúú, hektójával főzöm az teját, aranybogári... ;)
"Oh drága aranyos tökélyei a teremtésnek, ha volna egy csepunka kávécskátok számomra is...";

Kánya kartács-kolléga ... lásd, kérj és adatik.... csak egy teácskát kelletik érte, megasztán az puszik is ráadás ....
:mrgreen:
dwork

HozzászólásSzerző: etranger » 2009.08.03. 10:27

Kánya írta:Jut eszembe egy vicc:
Két szomszédasszony olyannyira unatkozott, hogy -kínjában- az egyik átszólt a keritésen:
"- Blahováczné! Vesszünk össze!
- Jó. De mi a fenén?
- Hát, hogy törje ki magát a nyavalya.
- Nade törje ki magát, fránya....
- ........................................"

Elég aprón adagoltam be Neked?

jah.. Már láttam varjút karón megdögleni...

Ui. Vigyázz Kánya kedves, mert kezdel száraz lenni! Az ilyen vicceskedő, témához alig illő hozzászólásokat valahogy már nem díjazom!
Ha érdembe nem tudsz semmit mondani, akkor hallgass, ha kérhetlek! Netalán ha a Semmiről, avagy a Hiábavalóságról akarsz csevelykedni szólj, megpróbálok azzal is foglalkozni.
etranger

HozzászólásSzerző: etranger » 2009.08.03. 10:29

Strongbow írta:
S miért muszáj mindig ugyanúgy viszonyulni a dolgokhoz? :cry:

Nagyon okos hozzászólás volt.
Vedd úgy, hogy megtapsoltalak..
etranger

HozzászólásSzerző: etranger » 2009.08.03. 10:30

endígarszia írta:
etranger írta:Ebek szokása,

...hogy alfahím akarna lenni. Csakhogy, ahhoz az ugatás kevés, drusza!

Leleményed nem erényed,
eredményed nehezményed.

Hogy az infantilis önimádatról (by Freud) ne is beszéljünk..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára etranger 2009.08.03. 10:37-kor.
etranger

HozzászólásSzerző: etranger » 2009.08.03. 10:33

Ez az egész feminista hacacáré viszont kicsikét túldimenzionált, ami engem egyszerűen nem érdekel.. azt tartom: a Nőt meg kell becsülni!
Szerintem, globalice a nők hamarabb esnek teherbe mint gondolkodóba..
Végezetül, ide vagy oda ez a feminyista halandzsa, a lényeg a Wille zum Leben.
etranger

ElőzőKövetkező

Vissza: É L E T M Ó D